Η YALCO - Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε. ιδρύθηκε στη Δράμα το 1920 και εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στο χώρο του εμπορίου.
Έχοντας κατακτήσει τη θέση του μεγαλύτερου διανομέα ειδών οικιακής χρήσης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, διακινεί κατ΄ αποκλειστικότητα προϊόντα φημισμένων Ευρωπαϊκών, Αμερικανικών και Ασιατικών οίκων.

Παράλληλα,  δραστηριοποιείται στην παραγωγή αντικολλητικών μαγειρικών σκευών με την επωνυμία FEST με σημαντικό μερίδιο στην Ελληνική αγορά και εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες. Η εταιρία διαθέτει επίσης καταστήματα λιανικής στον κλάδο των οικιακών ειδών με την επωνυμία ΙΩΝΙΑ ενώ επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε νέους, δυναμικούς κλάδους.

H YALCO είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1995 και σήμερα απασχολεί πάνω από 140 εργαζόμενους.

Η εταιρία διαθέτει γραφεία και εκθεσιακούς χώρους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο. Από το 2008 έχει ως βάση της διανεμητικής της δραστηριότητας τα Οινόφυτα Βοιωτίας, όπου δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο κέντρο αποθήκευσης και διανομής, με χωρητικότητα που ξεπερνά τις 30.000 παλέτες. 

Σήμερα, η YALCO παραμένει μία από τις σταθερά αναπτυσσόμενες Ελληνικές επιχειρήσεις, χάρη στη στελέχωση με έμπειρο προσωπικό, στη συνετή διαχείριση, στον προσανατολισμό στους μακροπρόθεσμούς της στόχους και την καίρια αξιοποίηση επιχειρηματικών ευκαιριών.

 

Εταιρική Επισκόπηση

 
Send mail with subject