©2019 by Σ.Δ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ ΥΙΟΣ Α.Ε - YALCO. Internet Sales Dept.

9, Andrea Metaxa - Kifisia - Greece Tel. +30 210 62 99 999 . e-mail : info@yalco.gr

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

 

Newsletter. Ενημερωθείτε άμεσα για τις δραστηριότητες μας και τίς προσφορές μας.

 Καλώς ήρθατε στον Οικιακό Εξοπλισμό της Yalco !

Η συλλογή μας αποτελείται απο τα μεγαλύτερα brands, στο χώρο του επιτραπέζιου οικιακού και διακοσμητικού εξοπλισμού, τα οποία μπορείτε και να δείτε καθημερινά στους εκθεσιακούς μας χώρους που βρίσκονται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

 Η πολυετή εμπειρία,

το εξειδικευμένο προσωπικό και το μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στον καταναλωτή, τις καλύτερες λύσεις στις ανάγκες του με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής.Τα προϊόντα μας βρίσκονται σε όλες τα μεγάλα Supermarkets, πολυκαταστήματα, είδη ηλεκτρικού εξοπλισμού και καταστήματα οικιακών ειδών.

 Πάντα στη διάθεσή σας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε .

 
 

 Η ΙΩΝΙΑ είναι η πιο αναγνωρισμένη Ελληνική μάρκα επιτραπέζιας πορσελάνης. Με αυστηρή προσήλωση στην παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής έχει αναδειχθεί σε διαχρονικό ηγέτη της ελληνικής αγοράς οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού ειδών πορσελάνης. Ξεχωρίζει για το design των συλλογών της, το οποίο αναλαμβάνουν διακεκριμένοι Έλληνες ζωγράφοι και καλλιτέχνες. Τα τελευταία 15 χρόνια, η ΙΩΝΙΑ ανάπτυξε δίκτυο καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα την γκάμα των προϊόντων της με ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, είδη κουζίνας και αξεσουάρ τραπεζιού.

 Το εμπορικό σήμα ΙΩΝΙΑ περιήλθε στην Yalco - Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε. το 2011 μαζί με αντίστοιχο δίκτυο των καταστημάτων λιανικής. Πρόκειται όμως για μάρκα με μακρόχρονη ιστορία αφού ιδρύθηκε το 1972. Δημιουργήθηκε ως συνέχεια του εργοστασίου ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1909. Χρησιμοποιούσε πρώτες ύλες που έφταναν από το νησί της Μήλου. Έτσι αναδείχθηκε σε μία από τις πιο αναγνωρισμένες, για την ποιότητα των προϊόντων τους, βιομηχανίες hard-paste πορσελάνης και φαγεντιανής στη Μεσόγειο.

40 χρόνια παράγουμε αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη.

 Το 1979 ιδρύεται η FEST ,η μεγαλύτερη βιομηχανική μονάδα παραγωγής αντικολλητικών σκευών αλουμινίου στην Ελλάδα. Το 2002 εξαγοράζεται η εταιρεία από την YALCO, η οποία πραγματοποιεί μια μεγάλη επένδυση εκσυγχρονισμού του εργοστασίου.

 Σήμερα η δυνατότητα παραγωγής είναι 10.000 τεμάχια ημερησίως και μπορεί να φθάσει τα 30.000 τεμάχια ημερησίως, παράγοντας 250 διαφορετικά είδη προϊόντων.

 Εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η FEST συνεργάζεται με αναγνωρισμένους οίκους πρώτων υλών.

 Η ELVAL αποτελεί τον κύριο προμηθευτή αλουμινίου, Ελληνικής προέλευσης, με καθαρότητα αλουμινίου 99,5%. 

Επίσης, η FEST έχει την αποκλειστικότητα χρήσης των αντικολλητικών επικαλύψεων Teflon από την εταιρεία The Chemours Company.

 Εδώ και 40 χρόνια η FEST προσφέρει υψηλής ποιότητας προιόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού για ένα εύκολο και υγιεινό μαγείρεμα.

Η FEST, κατέχει πάνω από το 50% της ελληνικής αγοράς με ένα μεγάλο δίκτυο διανομής σε καταστήματα, πολυκαταστήματα, Hyper markets, Super markets  και καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών.

Το 30% της παραγωγής εξάγεται σε περισσότερες από 15 χώρες όπως Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρος, ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Ντουμπάι κλπ.

Τα αντικολλητικά σκεύη αλουμινίου FEST, δεν περιέχουν PFOA, μόλυβδο και κάδμιο και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς όλα τα προϊόντα ανακυκλώνονται.

Send mail with subject