Οικιακός εξοπλισμός

 Το 1972 ιδρύθηκε η ΙΩΝΙΑ, γιορτάζοντας ήδη 48 χρόνια παρουσίας.

Στην πραγματικότητα η ιστορία της είναι πολύ πιο μακρόχρονη, μιας και η ΙΩΝΙΑ δημιουργήθηκε ως συνέχεια του εργοστασίου ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1909.

Το 1972 ιδρύθηκε η ΙΩΝΙΑ, γιορτάζοντας ήδη 48 χρόνια παρουσίας.

 Στην πραγματικότητα η ιστορία της είναι πολύ πιο μακρόχρονη, μιας και η ΙΩΝΙΑ δημιουργήθηκε ως συνέχεια του εργοστασίου ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1909, χρησιμοποιούσε πρώτες ύλες που έφταναν από το νησί της Μήλου και αναδείχθηκε σε μία από τις πιο αναγνωρισμένες  για την ποιότητα των προϊόντων τους βιομηχανίες hand paste πορσελάνης και φαγεντιανής στη Μεσόγειο.

Στην διάρκεια της πορείας της, η ΙΩΝΙΑ έδειξε αυστηρή προσήλωση στην παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής. Έτσι αναδείχθηκε σε ηγέτη της ελληνικής αγοράς οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού ειδών πορσελάνης.

 Επιπλέον ξεχώριζε πάντα για το design των συλλογών της,το οποίο αναλάμβαναν διακεκριμένοι Έλληνες ζωγράφοι και καλλιτέχνες.

 Τα τελευταία 15 χρόνια, η ΙΩΝΙΑ ανέπτυξε δίκτυο καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα την γκάμα των προϊόντων της με ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, είδη κουζίνας και αξεσουάρ

Το 2011 το εμπορικό σήμα της ΙΩΝΙΑ  και το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής περιήλθαν στην YALCO-Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε. μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, που η ιστορία της ξεκινά το 1920

 Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων της, η ΙΩΝΙΑ ανανεώνεται με στόχο να προωθηθούν οι κλασικές αξίες της. Ποιότητα και τεχνογνωσία, στους νέους ορίζοντες που ανοίγει το σύγχρονο design.

Επαγγελματικός

και Ξενοδοχειακός 

εξοπλισμός

48 χρόνια ΙΩΝΙΑ

 Η ΙΩΝΙΑ, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην ελληνική αγορά πορσελάνης για περισσότερα από 48 χρόνια, σχεδιάζει και παράγει αποκλειστικές σειρές ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

 Όλες οι σειρές πορσελάνης ΙΩΝΙΑ ικανοποιούν τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές και διακρίνονται για την αντοχή, την εργονομία και το σχεδιασμό τους.

 Πέρα από την αισθητική, όλα τα προϊόντα ΙΩΝΙΑ παράγονται από άριστης ποιότητας hard glaze πορσελάνη και προσφέρεται η δυνατότητα ειδικής διακόσμησης με ανεξίτηλα in glaze σχέδια που αναπτύσσονται αποκλειστικά από το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας, ακόμη και για συγκριτικά μικρές ποσότητες.

 
Send mail with subject